MVC Recruitment is opgericht door een ervaren arbeidsprofessional. Met een professionele en gecertificeerde backoffice (ISO 9001, NBBU, NEN certificering) zijn wij in staat om verschillende diensten op een betrouwbare wijze aan te bieden.

Wij zijn gespecialiseerd in bemiddeling van ICT- en Technisch personeel. MVC Recruitment biedt oplossingen voor personeelsvraagstukken met onder andere Uitzenden, Payrolling, HR ondersteuning, Werving & Selectie en Headhunting. Als arbeidsmarktprofessional en personeelsbemiddelaar met meer dan 10 jaar ervaring willen wij graag als sparringpartner fungeren. Wij ondersteunen het proces van samen vinden, binden en ontwikkelen van professionals en de begeleiding naar een nieuwe stap in je carrière.

MVC Recruitment biedt aan om kandidaten en werkgever voor een langere tijd te ondersteunen. Door een gedegen inwerkprogramma op te stellen en door functionerings- en beoordelingsgesprekken te voeren maken we de kans op een succesvol dienstverband zo groot mogelijk.

Op een persoonlijke en een prettige wijze maken wij graag kennis om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

marcel@mvcrecruitment.nl
06-15325822

logo_iso_9001 logo_nbbu logo_nen